fbpx

O meni

Sem Amadea Gomboc, magistrica psihologije zaposlena v razvojni ambulanti, edukantka Sistemske psihoterapije, trener v mladinskem delu, Reiki mojstrica in učiteljica več stilov in stopenj reikija- Usui Reiki, Kundalini Reiki, Access Facelift in Bars praktik, praktik procesa obnavljanja hiperventilacije, maserka klasične masaže ter vodja izpostave Anina zvezdica Pomurje.

Združevanje strokovnega znanja psihologije, psihoterapevtskega pristopa sistemske psihoterapije ter alternativnih znanj me je popeljalo po poteh odkrivanja sebe ter iskanja čarobnosti v drugih. Je moje poslanstvo in izziv, da pomagam ljudem, da razmišljajo o boljšem življenju zase. Velik del svojega življenja posvetim lastnemu napredku, prostovoljstvu ter ljudem, ki me resnično bogatijo na vseh področjih.

Življenje me vodi po poteh, ko skušam ohranjati povezanost med ljudmi, iskati rešitve, se boriti za ljudi, ki sami tega ne zmorejo ter jim dati vedeti, da zares nikoli niso sami. Če sprejmemo najprej sami sebe, verjamem da vse slabo ugasne in pride v ospredje naše pozitivno.

Prepričana sem, da je empatija do sočloveka in ljubezen do samega sebe ključna za notranje bogastvo.  Želim, da bi ljudje spoznali pravi pomen ljubezni, da bi vsi skupaj dojeli, da je potrebno le malo, da nekoga razveselimo in mu pomagamo. Verjamem v spremembe ljudi in v njihovo v moč, da naredijo svet lepši. Verjamem v posameznika, ki se bori zase ter svoje življenje.

Ko so prijateljice imele slab dan, sem jim vedno povedala: “Lička gor“, kasneje je to postala že stalnica in tako smo to frazo na koncu uporabljale že vse. Pozitivni stavek, ki ga povem vedno, ko imam sama slab dan ali ko je morebiti kdo v težavah. Vedno sem bila radovedna glede življenja ter funkcioniranja naše zavesti. Navdušena sem nad naravo in nad vsem kar nam pomaga, da najdemo sebe.

S tem namenom, da ne pozabimo na pomembne teme, ki so resnično prisotne v življenju slehernega, sem postavila tudi spletno in Facebook stran, Lička gor. Usmerjena sem v praktičnost in uporabnost tehnik za napredek v vsakdanjem življenju. S kombiniranjem znanja, ki ga imam, želim pomagati ljudem, da ustvarijo bolj zadovoljno in kvalitetno življenje zase. Posledično bo njihova čarobnost vplivala tudi na vse s katerimi vstopajo v odnos. Vesela sem, ko vidim, da se stranke rade vračajo in v tem prepoznam dodatno potrditev svoje vizije in poslanstva. V sebi čutim željo podajati svoja znanja in izkušnje naprej in tako morda komu doprinesti tisto nekaj, kar mu bo pomagalo, da ponovno začuti in vrne sebi sebe.

“Resnica terja velik trud, odkrivanje, tveganje in od vas zahteva, da sami stopate po poti, po kateri pred vami ni potoval še nihče.” – Osho 

“Nemogoče je,” reče ponos.
“Tvegano je,” reče izkušnja.
“Brez pomena je,” pravi razlog.
“Vseeno poskusiva,” zašepeta srce.

Lička gor,

Amadea.