fbpx

Kundalini Reiki

Oblike Reikija, ki se med seboj razlikujejo (Karuna Reiki, Imara Reiki, Shambala Reiki, Kundalini Reiki in druge) so nadgradnja Usuijevega sistema.

Kundalini Reiki je pristop uporabe Univerzalne energije imenovane Reiki na način, kot ga je ravil Ole Gabrielson pod vodstvom svojega duhovnega Učitelja.

Kundalini pomeni, da so se odprli določeni zdraviteljski kanali in čakre in ste tako dobili dostop do Zemljine energije. Korenska čakra, ki je energijski center, ki se nahaja blizu trtice, deluje kot vstopno mesto za Kundalini energijo. Kundalini energija se imenuje tudi “Kundalini Ogenj. Od tu naprej energija teče navzgor skozi telo, skozi “glavni energijski kanal”, in ven skozi Kronsko čakro. Ta energijski kanal poteka od Korenske čakre do Kronske čakre na vrhu glave. Odprt Kundalini pomeni, da se čez čas doseže popolno očiščenje čaker, delov telesa in energijskih kanalov.

To pa je tudi največja razlika od ostalih vrst Reikijev. Ne glede na vse pa je čiščenje kljub vsemu počasno in nežno, saj gre še vedno za Reiki  in ga tako ne gre mešati z drugimi tehnikami s podobnim (Kundalini) imenom.

Energija enako kot Usui Reiki, poteka skozi dlani in se vklopi z namero brez uporabe simbolov. Njegova uporaba je vsestranska, zase, za druge, rastline, živali, vodo, delo na daljavo, čiščenje prostorov.

Sama terapija je zelo kratka, do 10 min. Pretok energije pa močno presega stopnjo pretoka po Usui Reikiju.

Kundalini reiki ima tri stopnje in možnost še dodatnih ojačitev – 6 boosterjev. Vsak od teh boosterjev še dodatno ojača kanal pretoka za 100%. 

Z odprtjem Kundalinija lahko drastično pospešite svoj osebni razvoj!

Kot mojstrica in učiteljica Kundalini Reiki-ja, vas lahko iniciiram (pogoj za prejetje je končano Usui mojstrstvo (3.stopnja)) ter izvajam tretmaje/terapije tudi na daljavo.