fbpx

VABLJENA V ŽENSKI KROG (POMURJE)

Draga dušica, 

danes pišem tebi. Tebi, ki se mogoče kdaj počutiš povsem samo. Tebi, ki kdaj skrivaš svojo bolečino, da ne bi obremenjavala druge. Tebi, ki kdaj v svoji sobi brišeš solze, ker ne zmoreš najti stika s seboj. Tebi, v kateri tli bolečina, ki jo redko kdorkoli povsem razume. Tebi, ki se trudiš ostati močna, a se kdaj pod vsemi mislimi, pritiski, situacijami – povsem zlomiš. Tebi, ki se kdaj obsojaš za pretekle situacije, načine delovanja. Tebi, ki se želiš premakniti, a kdaj ne zmoreš ali ne veš kako. Tebi, ki ti je kdaj težko sprejeti kakšno darilo, uslugo ali prositi za pomoč. Tebi, ki se kdaj ne počutiš dovolj vredna, ljubljena. Tebi, ki se kdaj ne zmoreš pogledati v ogledalo, ker samo vidiš kaj je potrebno spremeniti. Tebi, ki kdaj ostaneš v svojih mislih, prideš do zaključka in greš ponovno čez misli, z veliko mero obsojanja in stavkov: “Kaj in kako bi delovala, če bi bila drugačna”?. Tebi, ki kdaj ne zmoreš odpustiti, sebi, partnerju, prijateljem, družini. Tebi, ki je pozabila kako je, ko se resnično začutiš, sprejmeš in imaš rad. 

Ljuba, verjamem, da si se kdaj tekom življenja našla v zgoraj napisanem ali se s tem soočaš ravno sedaj. Sama sem leta gradila na odnosu do sebe, da lahko sedaj z veliko mero ljubezni povem, da se resnično sprejemam in imam rada, točno takšno kot sem.  Vsak dan znova in znova. Ne bom rekla, da zmorem vsak dan biti močna, ker bi lagala sama sebi. Včasih se zlomim, zjokam, kričim … in nekako po vseh teh letih si zmorem dati ljubezen tudi v teh trenutkih.

Velikokrat pa potrebujemo podporo drug drugega, da nas nekdo začuti, sprejme, zmore ostati z našimi občutki, čustvi, nas posluša in potisne naprej. 

V sklopu ženskega kroga te bom spodbujala k raziskovanju in odkrivanju notranjih moči, ki jih morda še ne poznaš ali ne izkoriščaš v celoti. Tekom kroga bom držala varen ljubeč prostor, da boš po koncu srečanj odhajala domov s prijetnim občutkom v srcu, spustila marsikatero sodbo o sebi, zadihala in si dala priložnost, da res zaživiš, začutiš sebe. 

Osredotočile se bomo tudi na stik s seboj, moč samonegovanja, mehčale prostor srca, vadile prisotnost in senzualnost, se učile ljubeče komunikacije,  osvobodile telo s plesom, dotikom, gibom in glasom, odkrivale kdo smo brez vlog in nazivov, odkrivale kako so nas oblikovala prepričanja, sodbe drugih, krepile samozavest, samopodobo in samospoštovanje, se učile postavljati meje, ubesedile svoje poslanstvo in tega kar resnično nosimo v sebi.  Naš krog bo varen prostor, kjer bomo lahko govorile o stvareh, ki nas zanimajo, in našle podporo. Smejale se bomo, jokale, kdaj kričale, premikale in se učile druga ob drugi. 

Zaupam, da se bomo v krogih vedno našle ženske, ki se bomo v tistem trenutku rabile podpreti, izmenjale energijo, zgodbe, ranljivost. 

_________________________

Potek srečanja: 

Ženski krog bo izveden na dveh lokacijah. Pridruži se na lokaciji in terminu, ki ga boš začutila. 

Lokacije: 

  • MS, GR

Termini v letu 2023:

  • MS:
    -10.12. 2023, 17.30 h- 19.30 h
  • GR:
    – 3.12.2023, 17.30 h – 19.30 h

Prispevek: 

  • 30 € / osebo

*Tudi presenečenja pridejo, valda 😉
Prijaviš se lahko na: lickagor@gmail.com

_________________________

V želji, da se nas čim več poveže, odpre za nova prijateljstva, odpre srce, se poveže s seboj, izrazi, kar tako zelo pritiska v nas samih. 

Objem, 

Ženski krog bom vodila, 

Amadea, najprej človek! 

____________________

O meni: 

Združevanje strokovnega znanja psihologije, psihoterapevtskega pristopa sistemske psihoterapije, alternativnih znanj (Reiki, Access Consciousness, osnove naturopatije) in drugih tehnik usvojene v procesu spoznavanja psihologije in psihoterapije (terapevtsko delo s peskovnikom, medicinska hipnoza, tehnike sistemske psihoterapije, EFT, tehnike sproščanja, …) me je popeljalo po poteh odkrivanja sebe ter iskanja čarobnosti v drugih.