fbpx

CERTIFICIRANA ACCESS BARS DELAVNICA

KAJ JE ACCESS BARS?

Access Bars® je terapija, ki je nastala pred več kot 20 leti v ZDA. Gre za 32 točk na glavi, ki jih je skanaliziral Gary Douglas, ustanovitelj Access Consciousnessa. Z dotikom 32 točk na glavi možgani po 15 minutah terapije preidejo v theta stanje, ki je stanje globoke relaksacije, ki aktivira samozdravljenje telesa in odpira prostor zavedanja v našem življenju.

Vsaka bars seansa lahko sprosti/izbriše od 5–10 tisoč let omejitev na področju življenja, povezano s točko, ki se je dotikamo (točka za spolnost, žalost, komunikacijo, zdravljenje, denar, staranje, kreativnost,…). Podobno, kot bi na računalniku pobrisali trdi disk.

Dogaja se razelektritev in na ta način se sprostijo vse energije, ki so ujete v možganih in telesu. Te točke vsebujejo vse omejitve, misli, ideje, prepričanja, čustva, sodbe in razmišljanja, ki ste jih shranili v kateremkoli življenju in vas zdaj omejujejo, da zavestno izbirate in tako ustvarjate svoje življenje na vseh področjih.

Kako je lahko še boljše kot to?

Barsi so znanstveno potrjeni. Znanstveniki pravijo, da pod vplivom misli, občutkov in čustev celice postanejo bolj elipsaste, kar je prvi korak do nelagodja. Z izvajanjem barsov se ta učinek na celice odstrani in jim omogoči, da se povrnejo bolj v kroglasto obliko, kar pripomore k temu, da začutimo v telesu več lagodja in olajšanja.

Kakšno želite, da je videti vaše življenje?

Z barsi se telo uči prejemanja ter se lahko uporabljajo kot posrednik na vseh področjih vašega življenja. Ko ste pripravljeni delovati z več zavedanja, s tem začnete odpirati vrata vsesplošnemu ozdravljenju.

Kaj če bi vaše življenje postalo lahkotno, radostno in veličastno?

Z Barsi omogočamo, da se velike spremembe v življenju zgodijo lahkotno. Vsaka Bars terapija je drugačna. V najslabšem primeru se boste počutili, kot da ste pravkar prejeli najboljšo masažo v življenju. V najboljšem pa se bo vaše celotno življenje lahko spremenilo

Med Access Bars terapijo se vaša gostota misli zmanjša tudi do 90%.

Med terapijo se vaša glava izprazni vseh destruktivnih in odvečnih misli, skrbi, občutkov, napetosti… Zato se po terapiji počutite lahkotni in svobodni.

Kaj vse lahko spremenite z Barsi?

fobije,
depresija,
telesne bolečine,
motnje spanja,
pridobiš več energije,
eliminiraš stres,
odkleneš svojo kreativnost,
najdeš jasnost,
stopiš čustveno preobremenjenost,
povečaš denarne tokove,
izboljšaš odnose,
lahkotnost za telo,
lahkotnost z izpiti,
lepša koža,
več samozavesti,
več zavedanja,
konec ujetosti v mislih,
potisne te iz cone udobja,
več sebe,
orgazmično življenje,
lahkotno življenje …

POTEK DELAVNICE

Na delavnici je najprej približno 2 uri teorije, kjer spoznate osnovna Accessova orodja, ki jih lahko uporabljate vsak dan in s tem spreminjate svoje življenje in ustvarjate nove možnosti ter se osvobajate vseh napetosti.

Nato si pogledate video kjer vam ustanovitelja Access Consciousnessa, dr. Dain Heer in Gary M. Douglas predstavita koristi in potek seanse.

Vmes je več krajših pavz, kjer so vam na voljo pijača in prigrizki.

Potem pa sledi praktičen del, kjer se boste naučili izvajati Access Bars Tretma. Na delavnici ga boste 2x prejemali in 2x izvajali, tako da se boste z lahkoto naučili. Ves potek je voden.

Na delavnici prejmete tudi priročnik in skice.

GRADIVO

Na delavnici prejmete priročnik in skice, vse je vključeno v ceno delavnice.

CERTIFIKAT

Na koncu dobite certifikat in lahko samostojno izvajate terapije na vaših sorodnikih, prijateljih, klientih ali pa si Barse zaganjate na sebi.

CENA

Cena delavnice je 300 €. Vsakič, ko se delavnice udeležite ponovno, je cena za vas polovična (150 €).

V ceno delavnice so vključeni prigrizki in gradivo.

Na certificirano Access Bars delavnico se lahko prijaviš
na: lickagor@gmail.com

Se vam to dobro sliši in si tega želite?

Vabljen/a!