O meni

Združevanje strokovnega znanja psihologije, psihoterapevtskega pristopa sistemske psihoterapije ter alternativnih znanj (Usui, Kundalini reiki, Access Consciousness) me je popeljalo po poteh odkrivanja sebe ter iskanja čarobnosti v drugih. Je moje poslanstvo in izziv, da pomagam ljudem, da razmišljajo o boljšem življenju zase. Velik del svojega življenja posvetim lastnemu napredku, prostovoljstvu ter otrokom, ki me resnično bogatijo na vseh področjih.

Življenje me vodi po poteh, ko skušam ohranjati povezanost med ljudmi, iskati rešitve, se boriti za ljudi, ki sami tega ne zmorejo ter jim dati vedeti, da zares nikoli niso sami. Če sprejmemo najprej sami sebe, verjamem da vse slabo ugasne in pride v ospredje naše pozitivno.

Prepričana sem, da je empatija do sočloveka in ljubezen do samega sebe ključna za notranje bogastvo.  Želim, da bi ljudje spoznali pravi pomen ljubezni, da bi vsi skupaj dojeli, da je potrebno le malo, da nekoga razveselimo in mu pomagamo. Verjamem v spremembe ljudi in v njihovo v moč, da naredijo svet lepši. Verjamem v posameznika, ki se bori zase ter svoje življenje.

Ko so prijateljice imele slab dan, sem jim vedno povedala: “Lička gor“, kasneje je to postala že stalnica in tako smo to frazo na koncu uporabljale že vse. Pozitivni stavek, ki ga povem vedno, ko imam sama slab dan ali ko je morebiti kdo v težavah. Vedno sem bila radovedna glede življenja ter funkcioniranja naše zavesti. Navdušena sem nad naravo in nad vsem kar nam pomaga, da najdemo sebe.

S tem namenom, da ne pozabimo na pomembne teme, ki so resnično prisotne v življenju slehernega, je nastal tudi ta blog.

S kombiniranjem vsega znanja, ki ga imam, želim pomagati ljudem, da ustvarijo bolj zadovoljno in kvalitetno življenje zase. Posledično bo njihova čarobnost vplivala tudi na vse s katerimi vstopajo v odnos.

Držim se vodila: “Začuti! Vrni sebi sebe!”

“Resnica terja velik trud, odkrivanje, tveganje in od vas zahteva, da sami stopate po poti, po kateri pred vami ni potoval še nihče.” – Osho 

Lička gor,

Amadea.


Obišči tudi Facebook stran Lička gor in bodi obveščen o novih objavah.